1AFTemporada perfecta la que han realitzat les jugadores del nostre equip sénior femení sota les ordes de Silvia Lara. Si el passat mes de desembre ja guanyaven el trofeu "Hermanas Rullan" contra el CTEIB, avui dematí han tocat el cel proclamant-se, contra el mateix rival, campiones de Balears.

El campionat, disputat a Esporles, començava ahir amb les semifinals contra les palmesanes del Vivero, l'Hispània. Després d'un inici complicat, 13-9 a baix al primer quart, les nostres aconseguien arribar al descans amb el partit empatat a 26. A la segona part poc a poc la qualitat de les nostres jugadores es va anar imposant, finalitzant el partit amb un clar 61-51 que ens donava accés a la gran final.

L'altre semifinal gairebé no va tenir color i el CTEIB es va imposar clarament a les menorquines del Jovent Alaior per 63 a 44. Es repetien els protagonistes de la final del "Hermanas Rullan".

I arribava el gran dia, el de la final. No sempre es pot disputar un títol autonòmic i calia gaudir-ne. Després de veure com el Jovent Alaior s'adjudicava la tercera posició en vèncer l'Hispània per 54-43, començava el partit decisiu. Tot i les vàries baixes entre les nostres jugadores, l'equip donava la cara i no deixava que el CTEIB, les teòriques favorites, marcassin cap distància, ben al contrari, el primer quart era nostro per 13-12. La igualtat era manifesta de moment.

El marcador es mantenia ajustat en el segon quart. Les nostres, animades en tot moment per un nombrós públic alcudienc que es deixava notar força, es mantenien al capdavant anant-se al descans tres punts per sobre, tal i com indicava el marcador, escàs d'anotació, això sí, de 25 a 22.

Després del descans, el CTEIB intentava fer valer la seva teòrica superioritat i per moments ho aconseguia, fent valer la seva plantilla molt més llarga que la nostra. Però les de Silvia Lara no s'arronsaven i es mantenien dins el partit, tot i que al final del quart ja comandaven les del CTEIB per 39 a 43.

I arribava el moment clau del partit. Una sortida espectacular de les nostres amb un parcial d'11 a 0 en quatre minuts, feia canviar les tornes de l'encontre deixant l'electrònic en un joiós 43-60 a falta de poc menys de sis minuts. Ara les presses eren per les joves jugadores de l'equip del Centre de Tecnificació, que veien que els minuts passaven i no podien retallar les distàncies. Les nostres, plenes de confiança, no es deixaven intimidar per la defensa a tota la pista de les rivals i aconseguien arribar al final del partit amb un marcador favorable de 52 a 60 que feia que es desfermàs l'alegria i l'eufòria, que era compartida amb tots els seguidors alcudiencs que, amb els seus ànims, havien posat el seu granet d'arena en la consecució d'aquest títol.