2AFEl passat dimecres vàrem jugar el partit avançat al Molinar i va ser d'allò més emocionant.

L'inici del partit fins a la segona part va ser de domini local. Quan ens acostàvem en el marcador tornava a desenganxar-se, 10, 12 punts amb cistelles fàcils. Al descans malgrat el nostre mal partit fins al moment 41-35.

La segona part va ser un altre partit i el nostre equip, en un espectacular pal alt pal baix, vàrem remuntar el partit i estàvem amb opcions de guanyar. El final del partit guanyant de 3 punts xiulen a Sara tècnica amb el que fiquen tir lliure i servei de banda que acaba en cistella i així empaten el partit.

A la pròrroga ens vàrem dur el partit amb un 53-57; bon partit de l'equip aquesta setmana.

Parcials: 16-11 12-08 13-16 09-15