IFDesprés del desastre de La Salle, volíem donar una altra imatge davant d'un altre equip amb opcions al títol de lliga, el Bahía San Agustín, un equip molt superior físicament a les nostres i amb jugadores de segon any.

Aquesta vegada les nostres nines sí que van estar amb ganes i es van deixar tot el que tenien el la pista, sense mirar el resultat i intentant fer les coses bé.

En el primer període ens va costar anotar, tot i atacar amb força fluïdesa i acabar les jugades, no hi havia manera d'encistellar. Això i diverses recuperacions de pilota amb cistelles fàcils per part de les visitants, ja deixaven un marcador clar de 6 a 21.

No passava res, es veia una altra imatge de l'equip i es va poder comprovar en el bon segon quart que van fer les nostres, jugant de tu a tu a les rivals, amb una molt bona defensa i posant en dificultats a la sortida de la pilota a les de s'Arenal. Parcial de 9 a 14.

Després del descans, vàrem tornar a tenir dificultats per pujar la pilota fins a l'atac, a causa de la forta defensa de les rivals, tot i això, vam realitzar bones jugades però fallant sota el cèrcol, cistelles fàcils. Parcial de 5/20.

En l'últim període milloràrem altra vegada, jugant amb molt de cor, no donant cap pilota per perduda i fent gaudir al nostre públic. Parcial de 12/22. Resultat final 75-32.

Només dir que aquest és el camí. Que jugant amb aquesta intensitat i entrenant igual, estarem preparades per a l'any que ve.

No ens conformam, queda molta lliga i cal veure resultats en la segona volta.