IFMillor partit de la temporada de les nostres infantils a la pista de l'equip de Zona 5, un dels millors equips de la categoria i que va haver de suar de valent per emportar-se el partit, no reflectint el resultat final, la igualtat que hi va haver fins a gairebé el final del partit.

Cal destacar que aquest equip, ens va tancar el marcador fa tres mesos en l'inici de l'últim període i que dissabte començàvem la mateixa habitació amb empat al marcador.

Abans del partit vàrem tornar a parlar sobre el que ens estava passant últimament, que era que tiràvem els partits en el primer quart i competint els altres tres quan poc ja calia fer. Aquest cop vàrem entendre que havíem de sortir al màxim i així va ser, amb una gran intensitat defensiva, controlant el rebot i sortint al contraatac de meravella. En l'atac estàtic teníem la paciència suficient per acabar amb bons tirs. Parcial favorable de 10/15.

En el segon període, les locals van endurir la defensa i això ens va causar alguns problemes, però vàrem saber recuperar-nos i no vàrem perdre mai la cara al partit. Parcial desfavorable de 14/10, al descans un punt amunt 24/25.

Després del descans vàrem veure un tercer quart preciós per part dels dos equips, molta lluita en cada pilota i molta emoció, amb les nostres donant una gran mostra de caràcter i jugant un bàsquet molt bonic, amb jugades de gran nivell. Parcial favorable 10/11.

Ens havíem plantat a l'últim quart amb empat al marcador, i tot per decidir en 10 minuts. Aquí les nostres ho van posar tot, però en els últims minuts del partit, la superioritat física de les de Manacor, es va imposar a les nostres que no van deixar de lluitar fins a l'últim segon del partit. Parcial desfavorable de 25/12. Final del partit 60/47.

Felicitar a les nines del Zona 5 per la seva victòria.

Cal destacar que per primer cop, l'equip va treure una valoració positiva de + 6 i una altra vegada uns bons percentatges des de la línia de tirs lliures, cosa que ens perjudicava molt abans.

Donar l'enhorabona a totes i que aquest és el camí, treball en els entrenaments i exigir-se sempre una mica més.

 

Estadística partit