MMPartit disputat a Alcúdia davant de Santa Mònica.

El primer vull felicitar des d'aquí al meu company i amic Xavi Sastre per la feina que està realitzant a l'escola i amb aquests nois, vull dir-te BRAVO BRAVO !!!!! Per que el treball que estàs realitzant es veu i es veurà molt més endavant, enhorabona amic.

Dit això comentar que els nostres minis tenien moltes de ganes de jugar aquest partit, ja que l'entrenador de molts d'ells en el campus va ser Xavi. Cal comentar que el primer període del partit ha estat molt renyit, Santa Mònica ens ha posat molts problemes tant en atac com en defensa, ja que els seus jugadors han jugat anotant fàcilment en el 1x1 i fins i tot enllaçant algun que altre contraatac fàcil i anotant.

El nostre equip li ha costat una mica arrencar però a poc a poc han anat traient les seves ganes de competir i de voler guanyar, han pujat en defensa i després a poc a poc en l'atac han anat pujant el nivell, i poc a poquet Santa Mònica s'ha anat desinflant.

Així i Santa Mònica ens ha demostrat les seves característiques individuals i que el partit a la seva pista no serà gens fàcil per a nosaltres.

Així que nins hem d'entrenar MÉS I MILLOR .....

EQUIP, DEFENSA, BICHOSSSSSS !!!

Parcials: 11/13 15/7 10/2 15/0 1/0