2AMADolorosa nova derrota del nostre equip de segona autonòmica A. Si bé a la lliga regular el nostre equip va desplegar un joc molt regular i pràcticament comptava tots els partits per victòries, en la fase d'ascens nostre equip no ha començat amb bon peu, ja que després de la derrota a la visita a la pista de Bunyola de diumenge 03/04, l'equip ha començat amb un trist 1-3, en els 4 partits del grup d'ascens.

El primer quart contra el Bunyola va començar, amb un ritme massa elevat, cosa que no és el ritme que interessa al nostre equip, els visitants intentaven córrer en transicions mentre que nosaltres buscàvem mes un ritme de 5 per 5, al final del primer quart aconseguíem tenir el marcador ajustat amb un 17-18, gràcies a la bona feina en atac, buscant bones opcions de tir.

El segon quart va tornar a ser un calc del primer quant a l'ajustat marcador, ja que a les cistelles fàcils dels visitants, sempre trobàvem la manera d'anotar. Aquest segon quart es va aconseguir portar a un ritme una mica més baix. El parcial d'aquest quart va ser de 14-13 per als locals, arribant al vestidor amb un empat a 31.

Sabíem que els locals sortirien amb pressió tota la pista en el tercer quart, i així va ser. La pressió tota la pista dels locals li donava el seu fruit, forçant-nos a diverses pèrdues de pilota, el que els donava punts fàcils novament en transicions. Malgrat el canvi de defensa a home a una defensa zonal 1-2-2. No aconseguíem parar a l'equip local, sent el parcial d'aquest tercer quart 19-14.

L'últim quart començava amb la mateixa zona per la nostra part, la qual donava alguns fruits arribant a posar-nos 51-50 a falta de 8 minuts per finalitzar el partit, aquí arribava un dels parcials dels locals de 8-2, portant el marcador a un preocupant 62-50. El nostre equip que sempre s'ha caracteritzat per lluitar fins a l'últim segon, encarrilava aquests últims minuts intentant carregar sobre el joc interior, un parcial al nostre favor de ajustava el marcador fins al 62-57. Però els locals van manejar bé els últims minuts i els nostres no van arribar a tenir l'encert necessari en els minuts finals per endur-se la victòria. El marcador final reflectia un dolorós 71-66.

A destacar com a nota negativa el pèssim 23/41 en tirs lliures 18 tirs lliures fallats, són massa en un partit que es decideix per 5 punts.

Hem aixecar els ànims si volem revertir aquesta situació, ja que encara queda molta lliga d'ascens i aquest equip sempre ha donat la cara en els moments importants.

Anotadors: Augusto 21(7/8 TL.), José Cuevas 1(1/4 TL.), Pep 1(1/2 TL.), Jordi Uria 11(4/2 Tl. 1 triple), Toni Sureda 13(7/10 TL.), Pere 7(5/7 TL.), Christian 10(0/2 TL. 2 Triples), Bernat 2(0/4 TL.)