IMPartit que per classificació no havia de ser molt competit. A priori La Salle és un dels favorits per estar a la zona de dalt.

El nostre equip que va començar molt malament amb un 21/8 en el primer període, perdent moltíssimes pilotes i jugant absolutament a res. El partit pintava molt malament.

Segon període més del mateix amb 20/12 ens anam al descans amb 41/20. L'equip no aconseguia trobar-se còmode. La Salle amb una pressió que ens va fer perdre moltes pilotes, bloquejos que ens quedàvem. El nostre equip estava dispers.

Però comença el tercer quart i els nostres nins desperten, comencen a jugar a bàsquet, a escoltar que havien de fer per trencar la pressió i el 2x1 en les bandes i fan un tercer quart INCREÏBLE amb un 11/28 al nostre favor.

Vàrem tenir mala sort ja que el nostre jugador Dani Ruiz en un xoc es trenca el canell, això fa que el nostre equip pateixi una important baixa, però tot i així l'equip es troba en l'últim minut 4 a baix, si és veritat que el nostre últim minut no va ser del tot bo, ja que ens va poder la pressió ...

Tot i així, només puc dir PARTIDÀS, sou capaços de tot si vosaltres voleu, aquest dissabte ho heu demostrat ....

Gràcies per deixar-me veure que aquest equip pot, que aquest equip té molt a donar encara en aquesta lliga, que sou grans ... CREURE EN VOSALTRES MATEIXOS I EN L'EQUIP ....

Treball = entrenaments = actitud = sacrifici = RECOMPENSA NINS.

Ànim !!!!!

Veure galeria de fotos a Facebook