CMEls nostres cadets guanyen el primer partit de la fase d'ascens en un partit molt treballat, que en el primer quart perdíem per 19 a 11, en el segon quart i poc a poc l'equip va començar a realitzar el seu joc canviant a defensa 1.3.1, assegurant el rebot defensiu i realitzant transicions ràpides ofensives, arribant al descans 32-34.

En el tercer i quart quart, més del mateix, s'anava adquirint avantatge en el marcador i tots els intents de l'equip contrari per ficar-se en el partit eren neutralitzats per una gran defensa de Miguel i Júlia. Arribant al final del partit amb un resultat de 45-60.

Gran partit de Manu que anotà 18 pts. 17 rebots defensius i 7 ofensius, Junior com sempre bé anotant 23 punts. Javi l'infantil 6 punts i molt bé en defensa.

Tots en general molt bé i a seguir treballant dur.