CMEls nostres cadets guanyen a la pròrroga a Campos. En el primer quart l'equip va sortir amb les coses clares, amb una defensa perfecta i un atac encara millor aconseguint un parcial de 21-7, tot pintava bé però a meitat de segon quart es va lesionar Jose i Manu que unit a la baixa de Junior ens deixava l'equip en quadre per a la resta del partit.

Al tercer quart Campos ens va retallar l'avantatge adquirit en els dos primers quarts i es va arribar a l'últim quart amb igualtat al marcador.

En l'últim quart es va canviar la defensa a zona per assegurar rebot i córrer contra atac, però Campos va seguir molt encertat arribant al final de l'últim quart amb empat i forçant la pròrroga i ja en aquesta, el nostre equip va sortir convençut de no cometre errors i endosà un parcial de 11-0 que ens donava la victòria.

Tots els que van jugar van fer un gran partit i l'equip es va saber sobreposar a les lesions dels companys i adversitats del partit.

Destacar a Javi que va ajudar molt aconseguint 22 punts i 17 rebots.

Animar a José perquè es recuperi aviat i de nou puguem tenir tot l'equip al complet.

Anotadors: Julia 8 - miguel 2 - jose 3 - J.Albert 15 - manu 11 - javi 22 - adria 3

Parcials: 21-7 / 10-10 / 12-27 / 10-9 / 11-0