BNEs presentava diumenge un partit difícil per les baixes de l'equip, amb Sofia lesionada, Dandara, Julieta amb treball i Laura de viatge, però tot i anar 5 jugadores per afrontar el partit vàrem donar el do de pit. Les nines varen lluitar, es dosificaron i varen patir fins emportar-se un partit que començava amb molts errors per als dos equips.

Després en el segon quart vàrem començar a sentir-nos millor i atacar una zona 2-3 que varen fer tot el partit molt bé.

Nosaltres amb una defensa individual aconseguim que no expulsassin cap jugadora; controlàrem el rebot defensiu.

Empat a 35 en l'últim quart que al final es va desfer favorablement per a nosaltres amb un 35 a 39.

Júlia, Ivonne, Cate, Sara i Paula són les guerreres que van treure el partit diumenge.