JMEl júnior masculí perd un partit en el qual els primers compassos ens feia presagiar que podíem aconseguir per segona vegada una victòria contra la Salle.

Malgrat que estàvem una mica espessos en atac anàvem anotant i defensant bé en 1x1;

En el segon quart vàrem jugar en zona 2-3 i vàrem aconseguir que s'embussaran en atac però les nostres pèrdues de pilota en primera línia ens feia molt de mal.

A la segona meitat el rebot defensiu, i la zona 1-3-1 que ens plantegen ens fa molt de mal i es distancien en el marcador, tot i que vàrem tenir opcions de partit fins als últims 5 minuts en què ens posam a menys de 10 punts.

Al final les nostres pèrdues de pilota, i un seguit de cistelles fàcils d'ells ens distancien 44-61

Parcials: 8-8 14-17 12-18 10-13