BNEl passat divendres els incombustibles "Cuerpos Danone" varen iniciar una nova temporada. Aquesta vegada amb menys entrenaments que mai, ja que només havien pogut entrenar tres o quatre vegades.

Enguany tenen dues noves incorporacions, n'Alberto Esteban Martínez, jugador experimentat i de qualitat, que segueix el mateix perfil dels jugadors més veterans de l'equip, i d'altra banda l'inici del relleu generacional, en Mariano Socias, que aportarà velocitat i dinamisme a l'equip.

El partit, que a priori pareixia que es faria costa amunt per falta de rodatje, va ser un partit ajustat però sempre controlat pels Alcudiencs davant d'un bon equip, el Ciutat d'Inca. Els parcials de cada quart així ho demostren, 19-15, 19-15, 14-11 i 15-13. Parcials ajustats però tots ells dominats i guanyats pels nostres jugadors, arribant a un marcador final de 67-54.

Una vegada més es va imposar el joc de control encara que amb pincellades de rapidesa per part den Mariano Socias. A destacar el gran treball defensiu realitzat per tots els components de l'equip i l'anotació repartida entre molts de jugadors. A més, esperam la ràpida recuperació den Joan Crespí que va sofrir una torçada de turmell.

I com sempre, a seguir amb la mateixa política, ara tan comentada del "partido a partido", però que els Danones ja fa anys (molts) que la posen en pràctica.

Anotadors: Valero(4), Linares (7), Uria (5), Crespi (13), Sureda (9), Cladera (0), Ochogavia (7), Socias (10), Guardiola (2), Esteban (6), Beltran (0).