2AMCom sempre un partit disputat el que tingué lloc a Consell el passat 16 d'octubre. Després d’una primera meitat totalment igualada, on brillà per part del nostre equip l’actuació individual de Jordi Uria amb 3 triples inclosos, tot pareixia indicar que ens anàvem al descans amb lleugera avantatge, però l’encert dels locals amb dos triples consecutius combinats amb un bàsquet sobre el clàxon donaven avantatge a l’equip local per 7 punts al descans.

Finalitzat el tercer quart seguíem 6 punts baix al marcador, amb de nou una notable actuació de Jordi Uria amb 8 punts en 10 minuts de joc, inclosos dos triples.

I com no podia ser d’altra manera al darrer quart en nostre equip es posà les piles i a força de joc interior (Toni Sureda, Alberto Esteban...) i de pressió defensiva, en especial de Maria Socias ens posarem per davant al marcador a falta d’uns minuts per acabar el partit, moment en el que s’esperen als valents, aquests jugadors que fan una passa endavant i decideixen, i amb un bàsquet i uns tirs lliures encertats per part de n’Augusto Valero i en Jordi Uria es decantava finalment el partit del nostre costat.

En resum “connexió pollencina” a Consell, destacaren August Valero 17 punts, Jordi Uria 19 punts. Altres anotadors: Toni Sureda 8p, Pere Cladera 7p, Pep Llinares 2p, Cristian Ochogavía 4p, Mariano Socias 4p, Alberto Esteban 4p.