2AMAquest Divendres disputarem a la nostra pista el partit contra el C.B. Consell, tot i las baixes que teniem enfrontarem el partit amb ganes, ja que a la seva pista ens va costar endur-nos la victoria.

El primer quart començarem bastant freds, no trobàvem el nostra ritme i ens va costar entrar al partit. Per aixo la nostra primera cistella no arribar fins al minut 5. El primer quart acaba amb un 12 - 18.

El segon quart seguiem el mateix cami que el primer, no estavem còmodes amb atac ni en defensa. Domes posar-nos en zona al final d'es quart va fer que el marcador acabas a favor 17 -13.

El tercer quart vàrem agafar ritme i unes bones defenses i transicions per part den Joan i en Mariano, feren que el quart acabàs 22 - 11.

El darrer quart tot i començar bastant bé, una sequera anotadora de 5 minuts va fer que el quart acabàs 10 - 11 i el resultat final de 61 - 53.

Va ser un partit un tant estrany (per els dos equips) pel que fa a l'arbitratge. Moltes faltes antiesportives i tècniques. No sabem si la normativa ha canviat o bé ho ha fet el criteri arbitral.

Per la nostra part intentarem seguir disfrutant d'aquest esport que tant ens agrada i que tants de bons moments ens ha donat.

Anotadors: Pep Vicens 4 punts (2 de 2 tirs lliures); Jordi Uria 12 punts (2 triples); Mariano Socias 15 punts (3 de 6 tirs lliures) Joan Crespi 11 punts (2 triples i 1 de 1 tirs lliures); Toni Sureda 4 punts (2 de 2 tirs lliures); Pere Cladera; Biel Guardiola; Alberto Esteban 15 punts (3 de 4 tirs lliures).