2AMDolorosa derrota, després d'una pròrroga, del nostre sènior masculí a casa, en el primer partit disputat el passat 13 de gener de la fase classificatòria per al play off d'ascens per 76 a 80.

El primer quart, com tot el partit, va estar marcat per la igualtat constant en el marcador, estant els dos equip molt durs i intensos enrere. El primer parcial va ser a favor dels locals per 15-13

El segon quart va tornar a ser un calc del primer quant a l'ajustat marcador, ja que a les cistelles fàcils dels visitants, sempre trobàvem la manera d'anotar. El parcial d'aquest quart va ser de 15-18 per als visitants, que tancaven el segon quart amb un triple del número 13, arribant al vestidor amb un ajustat 30-32.

Sabíem que els visitants sortirien amb pressió tota la pista en el tercer quart, i així va ser. No obstant els nostres seguien trobant camí al cèrcol visitant, destacant uns minuts molt inspirats de Jordi Uria, amb 8 punts en aquest quart. El parcial amb empat a 20, ens portava a entrar en l'últim quart amb el marcador reflectint un 50-51 per a l'equip de Sóller.

L'últim quart era un calc dels tres anteriors, arribant a l'última possessió per a l'equip visitant, mentre el marcador reflectia un ajustadíssim 68-67, a un mal tir de base de Sóller, un rebot en atac i una posterior falta donava 2 tirs lliures al quadre visitant. Afortunadament errava un dels 2 tirs i enviava el partit a la pròrroga.

En el temps afegit, l'equip de Sóller es col·locava en una incomoda zona, la qual li donava el seu fruit, ja que no aconseguíem posicions còmodes de tir, i potser i cansament també jugava el seu paper. El parcial de la pròrroga va ser a favor del quadre de Sóller per un clar 8-12 que deixava el marcador amb el definitiu 76 a 80. Llàstima començar aquesta fase de classificació amb una derrota.

Hem aixecar els ànims si volem revertir aquesta situació, ja que encara queda molta lliga d'ascens i aquest equip sempre ha donat la cara en els moments importants.