2AMEl passat dia 12 de febrer el nostre equip Senior Masculí va disputar un partit a la sempre incòmoda pista del Viubàsquet Bunyola.

El Dakota va començar el partit amb poca fortuna, tant en atac com en defensa i així ho va reflexar el marcador al final del primer quart, 15-6 per l’equip bunyolí.

A partir d’aquí el partit va estar marcat per una tònica d’igualtat, igualtat per ambdós equips tant amb encerts com amb errades, essent el resultat parcial del segon quart de 11-12, mantenint un avantatge local al marcador de 26-18.

Després del descans no es va produir canvi algun en el joc dels dos equips, si bé tant els locals com el visitants intentaren incrementar la intensitat, al final el resultat va ser pràcticament el mateix amb un parcial del tercer quart de 16-18. Mica en mica el Dakota anava llimant les distàncies i intentant imposar el seu joc més bé lent (“Cuerpos Danones” en estado puro), que contrasta amb la joventut i velocitat dels equips contraris.

I així va ser la final, on l’encert i la veterania del nostre equip va saber imposar el seu saber estar acabant amb un parcial al darrer quart de 12-22, i amb un marcador final de 54-58 que donava una més que merescuda victòria al nostre equip en una pista que de ben segur seran pocs els equips que en surtin guanyadors.

Anotació: Augusto Valero (4 punts), Pep Linares (5 punts), Jordi Uría (11 punts), Mariano Socias (9 punts), Joan Crespí (8 punts), Toni Sureda (6 punts), Pere Cladera (4 punts), Christian Ochogavia (3 punts) i Alberto Esteban (8 punts).