2AMPartit jugat al palau d’esports d’Inca, on la majoria no havíem jugat mai, i per el que va passar diumenge el capvespre no fa falta que hi tornem a jugar.

Primer quart: Sortida típica, panada mental del nostre equip, els contraris ens guanyaven tots els duels, tant a nivell individual com en conjunt. Sobretot en intensitat. Resultat 14-0 al minut 8. Al final del quart 22-11.

Segon quart: Ens arribàrem a col•locar a 7 punts (30-23) al minut 6, després d’uns bons minuts en defensa, però no acabàrem la feina i al final del quart el resultat era de 39-27

Tercer quart: Al descans vàrem parlar de que hauríem de ser més durs en defensa i el moviment de la pilota en atac. Tres atacs de l’Inca, tres triples. No hi va haver manera. A més vàrem decidir que si les coses no anaven bé era per culpa de l’àrbitre, així que li protestàrem tot. Resultat, tres tècniques i que decidís que seguiría pitant així com menys ens interessava. Un desastre. Parcial de 19 a 12. Final del quart, 58-39

Quart quart: El darrer quart ja era qüestió de posar tot el que teníem, a veure si podíem davallar la diferencia, però va ser inútil. El partit va acabar sent un festival de l’equip local. Resultat 77-49

Destacar que l’Inca va estar molt encertat des de la línea de 3 punts, en va fer 11 amb molt bon percentatge i que la seva defensa ens va ofegar quasi tot el temps, no deixant-nos fer el nostre joc.

Anotadors: August, 10; Cuevas, 0; Pep, 2; Mariano, 2; Joan, 6; Toni, 12; Pere, 4; Cristian, 0; Biel, 0; Alberto, 13