IFBDissabte ens desplaçàrem a Petra, davant un rival que a la primera volta ens guanyà de 40 a Alcúdia.

Fou un partit molt igualat que es desnivellà per l'encert de l'equip petrer en el llançament a cistella (3 triples seguits de la mateixa jugadora a més a més de 7 de tot l'equip) que feu molt dificil igualar malgrat la bona actitud del nostre equip al qual li costa molt ficar cistella.

Els parcials foren 13-11 i 18-06 arribant al descans amb un 35-17 i el tercer quart acabà amb un 12-0. El nostre equip aconseguí endurse l darrer quart 8-15 acabant el partit amb el definitiu 51-32.

Hem de millorar molt la faceta ofensiva, ens costa ficar cistelles tiram molt pero ficam poc i això ens penalitza.