IFBDarrer partit de la primera fase el que jugàrem a Manacor davant un rival molt més físic i intens que durant tot el partit, malgrat la diferència que de seguida va aconseguir des del primer quart, no deixà de jugar pressionant tota la pista amb "traps" continuus i que davant la permissivitat de l'arbitre aconseguí una victoria prou treballada.

Els parcials foren 20-6 i 16-3 arribant al descans amb un clar 36-9 les nostres jugadores estigueren molt condicionades per la manera de jugar de l'equip manacorí.

Després del descans i a partir de la xerrada ens posarem a treballar al seu nivell d'intensitat, molt concetrades aconseguit que els dos darrers quarts acabassin 17-9 i 12-8 i ens anassin a casa malgrat la diferència en el marcador amb la satisfacció de la feina feta.