Júnior masculí

JMBon partit del Dakota amb un bon primer quart 18-22 defensant i atacant bé.

El segon quart les pèrdues de pilotes i el mal balanç defensiu fa que ens agafin 20 punts de diferència però el tercer quart, l'equip reacciona i ens posem per iniciar el quart quart 6 punts a sota, havent fet un parcial de 24-8 en el tercer quart.

Però vam aguantar fins aquí i en dos minuts tornem a perdre la diferència fent un mal quart amb un parcial de 12- 32.

Així acaba una temporada positiva en el balanç amb una molt bona primera part però amb un mal mes i mig final que ens porta a 4 derrotes directes, partits guanyats a la primera volta que ens fa tenir un gust agredolç però que no podem deixar que enteli el bon treball del grup tota la temporada.

JMDivendres vam perdre un partit que vam començar molt bé i intensos, però en el que vam començar a afluixar, ser més permissius i deixant guanyar terreny a un Llucmajor que ens va agafar fins a més de 10 punts de diferència.

La segona part amb la zona 2-3 i més encertats remuntàrem i ens vam posar a 3 a falta de 19 segons per acabar.

Bona defensa que fa forçar un tir de tres en l'últim segon; un dels nostres jugadors toca la xarxa i l'àrbitre dóna vàlida la cistella. Empat i en la pròrroga perdem.

JMBon partit del júnior masculí davant de líder Bahía San Agustín.

Bon inici de partit dels nostres, no deixant córrer als visitants una de les seves millors armes 12/20.

En el segon període ens vam anar del partit, no jugant com a equip i això ho va aprofitar el rival 14/31 que sentenciava el partit.

Però després del descans i una bona xerrada, va arribar el millor dels nostres jugadors, jugant de tu a tu i demostrant que podem competir amb qualsevol si estem concentrats i amb aquestes ganes sempre 15/10.

JMSembla que ja hem donat la lliga finalitzada per a nosaltres perquè les ganes i l'actitud no està sent la d'un equip que va superar en la primera volta 4 dels últims partits amb una diferència per sobre dels 20 punts.

La inexistent defensa i la poca ambició de grup ens va portar a perdre un nou partit que vam dominar sense problemes a l'anada però els continus errors i l'esmentat anteriorment ens va portar a una nova derrota.

JMExcel·lent el partit disputat contra un bon equip com Pollença, al qual ja vam guanyar a l'anada i en la que han hagut de treballar durament avui aquí.

El Dakota molt intens en defensa i dominant el rebot defensiu, corria i anotava amb facilitat els 2 primers quarts.

A la segona meitat, vam iniciar el tercer quart amb dues cistelles consecutives i després del temps mort l'equip torna a ficar-se al partit i segueix a una intensitat altíssima.

En cap moment vam baixar els braços i malgrat l'avantatge que agafen de fins a 15 punts, l'equip segueix treballant i causant molts problemes a l'equip visitant que no trenca el partit en cap moment.