IFBPartidàs de les nostres infantils B davant el líder del grup el Joventut Mariana, imbatut amb 10/10.

Les sortida de les nostres a la pista va ser excel·lent, amb molt bona defensa, control del rebot ja que comptàvem aquest cop amb la nostra jugadora Paula i ràpides sortides al contraatac. Parcial de 21/10.

El segon període el brodem, realitzant un joc gairebé perfecte i els millors minuts de la temporada. Parcial de 20/4.

Pensem que amb un 41 a 14 el van teníem tot fet, baixem la intensitat i les visitants la van pujar.

Comencem perdre pilotes des del servei de fons i atacar sense la paciència necessària, el que va portar a rebre un parcial de 7/17 que rebaixava la diferència a 48/31.
Havíem de fer les coses molt malament per no portar-nos a partit, però amb dues jugadores eliminades (Isa i Carla) per faltes personals, el cansament de jugar amb sol 8 jug, tres d'elles havent jugat també al matí, va fer que patíssim durant alguns minuts. Parcial 3/8.

Realitzem un esforç en defensa i això ens va portar a una victòria merescuda davant d'un bon equip.

Ara només falta recuperar a les lesionades i realitzar una bona recta final de campionat.