cmEl cadet masculí s'emporta la victòria en camp d'Artà que fins aquest diumenge estaven imbatuts.

Molt bon partit dels nostres que malgrat les baixes i la lesió durant el partit d'Adrià, els nostres van fer un bon partit, movent ela pilota i fent joc en equip.

El primer quart va estar igualat i ja en el segon quart els nostres van apretar en defensa i van propiciar contraatacs fent un parcial al rival de 13 a 28 arribant al descans amb una diferència de 22 punts.

Cal destacar a Miguel Cerdà que va anotar 19 punts en tirs exteriors i penetracions, sent el màxim anotador del partit. molt bona aportació dels infantils Saul i D. Ruiz amb 12 i 8 punts respectivament i que cada cap de setmana ho fan millor, tots els altres bé a excepció de Manu que sempre s'espera més d'ell i no aconsegueix agafar continuïtat en el seu joc, esperem el recuperi aviat. Desitjar ràpida recuperació a Adria.

Anotadors: M Cerdà 19 - M. Valentin 16 - Saul 12 - D. Ruiz 8 - Manu 13 - Adria 12 - Jose 3

Parcials: 14-20 / 13-28 / 17-17 / 18-18