CMEls nostres cadets visitaven Joan Capó segons en la classificació amb un sol partit perdut i on els nostres només van poder acudir amb 7 jugadors, així i tot els que van ser van donar la talla i es va plantejar un partit seriós i conservador en defensa en el qual no es podien cometre errors i intentar marcar nosaltres el ritme del partit.

El primer quart s'aconseguia un parcial de 18 a 11 a favor nostre, contra un Felanitx que va estar en zona gairebé tot el partit però que gràcies als rebots defensius, contraatacs de M. Valentin i en atac estàtic algun tir exterior de Julia i M. Cerdà.

En el segon quart més del mateix i aconseguíem arribar al descans amb diferència de 11 punts tot i que teniem a un jugador important com Manu desaparegut en el partit.

Després del descans els de Joan Capó estrenyien en defensa, carregant-se de faltes i els nostres amb molt d'encert en la línia de tirs lliures manteníem la distància.

Com Manu seguia sense trobar-se en el partit, Dani Ruiz i Adria manejaven els rebots i grataven el que podien en cèrcol contrari. les sortides al contraatac seguien liderades per M. Valentin, arribant al final amb un resultat merescut i treballat per part de tots de 74 a 85.

Amb aquesta victòria el cadet segueix invicte portant 9 de 9. enhorabona a tots.

Anotadors: M.Cerda 10 - M. Valentin 32 - Didac 3 - D. Ruiz 12 - Adria 10 - Julia 10 - Manu 8

Parcials: 11-18 // 17-22 // 17-17 // 29-28