Infantil masculí

Últim partit de la temporada i victòria dels infantils contra Molinar

A molt poques hores del partit enfront d'Uadis, ens tocava intentar acabar la fase de descens amb bon sabor de boca i aconseguir una victòria que els jugadors mereixien després d'haver fet un bon campionat. El partit va començar bé per als nostres, dominant en el marcador però fluixos en defensa, amb un gran Nico (9 ptos en aquest quart), però fent massa faltes, tres, aconseguint un 20 a 15 de parcial.

Derrota més àmplia del merescut pels infantils contra Pollença

Bon partit el realitzat pel nostre equip, però una fluixa defensa durant tot el partit ha fet que l'equip visitant agafès avantatges que mica en mica ha anat ampliant. El primer quart va començar molt igualat i el marcador parcial va ser de 10 a 17. Al segon quart les coses varen seguir pel mateix camí i el Pollença va aconseguir un parcial de 9 a 24 que deixava el partit molt complicat.