Cadet masculí

Els cadets celebren l'ascens amb una pujada a La Victòria

Ahir diumenge els membres i familiars de l'equip cadet masculí es reuniren per a celebrar l'ascens de categoria al grup cadet especial i ho ferem a lo gran, si el Barça puja a Montserrat els nostre equip decidí pujar en un primer moment a l'ermita de la Victòria per deixar al més valents la pujada a l'ATALAIA.

Els cadets guanyen a Esporles i es proclamen campions de grup

Importantíssima victoria l'aconseguida per l'equip Cadet divendres al pavelló d'Esporles que serveix per a fer-nos amb el campionat lo que suposa l'ascens directe al grup especial per a la propera temporada. Des d'un primer moment amb un primer quart molt intens els nostres jugadors volgueren demostrar el nostre lideratge arribant amb un marcador de 30 a 12.

Tretzena victòria consecutiva dels cadets (76-49)

L'equip cadet continua amb la seva ratxa de victòries consecutives, CALVIÀ,ESPANYOL... (i ja duim tota una volta sencera) en aquest cas davant un rival que només oposà resistencia als primers cinc minuts de partit, el Joan Capó de Felanitx al que va vèncer per un clar 76 a 49.