Infantil femení B

Les infantils s'imposen clarament en el 'derbi' (12-44)

Matí de derbis al pavelló d'Alcúdia ja que es tractava del tercer. Amb anterioritat ja havien vençut els nostres minis i les nostres minis pel que hi havia ganes de fer un ple. Les nostres jugadores van sortir a la pista molt motivades però jugant amb cap, pressionant a tota la pista el que va produir que recuperásemos la pilota ràpidament podent anotar amb facilitat, tot i fallar nombroses cistelles fàcils que no s'haurien de fallar. Però el secret era a la defensa, aconseguint que el rival no anotés cap cistella, 0 a 9 del parcial.

Bon partit de les infantils a Pollença (47-34)

Bon partit de les nostres jugadores ja que en el partit a casa es va perdre per 24-45. El primer quart va començar fluix per a les nostres amb un parcial de 10-2, que després vam poder recuperar gràcies a diversos contraatacs per part de Sofia, la qual cosa feia acabar el quart amb un ajustat 10-9, gràcies a la intensitat de les nostres que defensaven amb ganes fent bons 2 contra 1.

El segon quart va ser el pitjor per a les nostres ja que en el poc encert en atac es va ajuntar la dificultat per aturar les penetracions de les jugadores locals, les quals ens endossaren un dur 16/8 arribant al final de la primera part amb un marcador que reflectia 26-17.

Derrota de l'Infantil B contra Eu Moll (32-54)

Partit complicat per les Infantils B,després de una setmana un tant incòmoda per el que fa a les lesions es juga un poc per el nivell que ens tenen acostumat. El partit començà igualat com en la majoria de encontres, sortírem motivats en atac, lluitant tots el rebots ofensius i aprofitant les oportunitats que ens donava el rival. La intensitat demostrada en atac ens passà factura a l'hora de defensar, ja que les precipitacions a l'hora de robar pilota feia que els visitant anotassin amb facilitat.

L'Infantil B cau davant el Joventut Mariana (41-62)

Com ja és habitual, el marcador no reflecteix la igualtat del partit ja que 2 punts de desavantatge només ens separaven en el darrer quart. El partit començà molt igualat, la poca defensa mostrada per els dos equips provocà que el primer quart es convertís en un intercanvi de cistelles.

Ja en el segon quart, la igualtat es va mantenir fins els darrers dos minuts abans del descans, on l'equip visitant aprofita un seguit de badades en defensa per allunyar-se amb 5 punts al descans.

Gran partit de l'Infantil B a Sant Josep (67-49)

Gran partit jugant dins casa del primer classificat, un Sant Josep que compta tots els seus partits amb victòries. El partit començà molt bé per les visitants imposant una defensa molt activa on les defenses de la línia de passada ens va fer robar nombroses pilotes per córrer el contraatac amb comoditat i eficàcia.Un primer quart per emmarcar ens posava amb 4 punts d'avantatge a la finalització d'aquest.