Mini Masculí A

Els minis acaben la lliga amb victòria contra Eu Moll (51-42)

Partit transcendental per aconseguir la segona plaça de la lliga. Havíem de guanyar, o no perdre de més de 9 punts; i amb moltes ganes i esforç vàrem guanyat el partit, amb una diferència de 9 punts a favor.

Els nostres varen començar amb molts de nervis, però amb una bona concentració a la pista, defensant i corrent als contraatacs. El resultat del primer període va esser de 8 - 4.

El Mini Masculí A venç a l’Uadis i als elements meteorològics (40-57)

El Mini Masculí - A va guanyar a l'Uadis a domicili, en un partit en el que tenien davant, a més dels 5 jugadors contraris, els forts cops de vent que orejaven la pista descoberta de l'equip local.  I es que el matí no era per jugar a l'exterior. Ni el vent ni la superfície de formigó porós de la pista predisposaven a la pràctica del basquet, mentres veiem el pavelló cobert totalment buit. Però hem d'aprendre a superar totes les circumstàncies adverses.

Els Minis consoliden la 2ª posició guanyant al B.San Agustín (66-60)

phoca_thumb_m_foto007El Mini Masculí - A va resoldre un partit en el que hauria pogut treure un major avantatge en el resultat, però novament la progressiva relaxació a mida que avançava el partit va estar a punt de capgirar el resultat a favor de l'equip visitant.

Després de dos bons resultats al primer i segon període, (11 - 3 y 14 - 4), acumulant un resultat favorable de 25 - 7, va arribar un tercer període inexplicable, amb un parcial de 3 - 18; que no va esser conseqüència d'una reacció dels de Sant Agustí, si no de la paralització total del joc dels alcudiencs.

Vàrem anar al descans amb un resultat de 28 - 25. El Dakota Alcúdia guanyava de 3 punts, però el seu joc no va convèncer. Tots sabem que si s'ho prenen en serio poden donar molt més que el que havien donat fins llavors.

Els minis superen el derbi sense problemes (73-23)

phoca_thumb_m_Foto003El Mini Masculí - A  aconsegueix una nova victòria en el derbi local, dominant el partit desde el principi. Els nostres varen prendre l'iniciativa desde el començament del partit, amb resultats favorables als tres primers períodes, anant al descans amb un clar resultat a favor de 60-13.

A la segona part varen començar el quart període un poc relaxats. Feia falta una bona reactivació, que va arribar al cinquè període, en el que varen aconseguir tancar el marcador amb un clar 73-23, i quedant encara molt de temps per jugar,  que varem aprofitar per fer rotacions de jugadors en el darrer període.