Mini femení A

Les minis acaben fent el millor partit de la temporada (53-38)

Ens enfrentàvem contra les primeres de la lliga, el San Agustín, dins la seva pista. Però això a les nines no les va afectar, des del primer moment varen sortir molt motivades i lluitaren fins el final. El primer període, amb una actuació molt bona de Mariana amb 6 punts només en 8 minuts, va fer que ens poséssim per davant el marcador 6-7. Però la qualitat de les contràries en qualsevol moment podia sortir i la nostra defensa va anar minvant durant el 2º i el 3º període, els parcials quedaren 8-5 i 16-2.

Victòria còmoda de les minis a Porto Cristo (25-44)

Dissabte 22, ens enfrenàvem contra Porto Cristo, un equip que està per la coa de la classificació i que pareixia que havia de ser un partit sense massa complicació. Però les nostres nines varen sortir adormides i confiades. Durant tot el partit varem regalar pilotes a les contràries i varem fallar cistelles fàcils.

El marcador, en el descans, marcava 12-17. La veritat que no reflectia la primera part que havíem fet, ja que mereixíem perdre de 20. La segona part va ser més del mateix, una actitud pèssima de les nines que no lluitaven cap pilota dividida, no anaven al rebot ni corrien el contraatac. Finalment Mariana Gutiérrez va agafar una mica les regnes del partit i va robar un parell de pilotes, va ser la màxima anotadora amb 12 punts.

Les minis, amb moltes baixes, perden contra Artà (50-61)

phoca_thumb_m_foto018Va ser un partit difícil ja que teníem la meitat de l'equip lesionat i ens van tenir que ajudar les minis B. Així hi tot varen fer molt bon partit totes, com sempre lluitant fins el darrer moment. El primer període va acabar 6-11, com sempre és el quart que ens costa més.

El segon període el varem guanyar per un punt, 11-10. Aquí les nines ja es començaven a espavilar i a lluitar tots els balons dividits. Destacar la bona actuació de Maria del Mar Marquès.

El tercer període també el varem guanyar, deixant així el marcador en el temps mort 30-31. Era un partit que el guanyaria el que estàs més concentrat i més fort en defensa perqué no podia estar més ajustat. Però la pressió i el cansament va poder amb les nostres.

Clara derrota de les minis a Santa Maria (67-30)

El partit contra Santa Maria es presentava igualat, però no va ser així. En tot moment les contraris ens varen dur avantatge i nosaltres no vàrem saber reaccionar. Des del minut 1 les nines no varen lluitar gens, la pilota lis passava per devora i no feien menció ni d'agafar-la. El primer període quedà 9-1, només vàrem aconseguir anotar un tir lliure de Mariana.