Escola de bàsquet

Els més petits gaudeixen d'una altra trobada

phoca_thumb_m_Foto 3Una altra jornada disputada a Pollença per la nostra escola de bàsquet. Els equips d'iniciació i Benjamí van tornar a disputar els partits de la lliga del Consell de Mallorca i amb molt bons resultats. Alguns d'ells amb possibilitat de classificar-se per la fase final amb la resta d'equips de Mallorca.
Però el més important és que cada dia se'ls veu més còmodes a la pista i gaudint molt de l'esport que han escollit practicar.
Enhorabona.

Trobada dels més petits a Alcúdia

phoca_thumb_m_foto008El dissabte al matí, els nostres equips de l'escola de bàsquet de la categoria pre-iniciació, iniciació i Benjamí, van participar en la quarta jornada de bàsquet, i aquest cop, era el nostre club l'organitzador en el pavelló d'Alcúdia.

Cal destacar el debut com a jugadors de bàsquet a Alcúdia dels més petits de 4 i 5 anys, M ª Magdalena Pol, Dani Ruiz, Daniel Santiago, Jaume Aleñar i Bernat Cifre van passar molt bé i ja van mostrar les seves habilitats amb la cistella, de les quals també van poder gaudir seus pares.

També cal destacar la gran progressió que estan tenint els equips d'iniciació i Benjamí.

Segona trobada per l'Escola de Bàsquet

phoca_thumb_m_foto026El dissabte al matí, els nostres nens de l'Escola de bàsquet, van haver de matinar per participar en la segona jornada de lliga del Consell i que en aquesta ocasió, era el nostre club l'organitzador. Els nostres nens de les categories Iniciació i Benjamí van poder competir davant d'altres clubs de la zona nord com Sa pobla, Eu Moll, Can Picafort i Pollença.

Es va poder apreciar una gran millora en tots els nens, que van poder gaudir d'un matí practicant el seu esport favorit. Amb tants nens i nenes, tenim el futur del club assegurat.

Jornada de l'escoleta a Pollença

phoca_thumb_m_diada10800El dissabte al matí, 40 nins i nines del nostre club es van traslladar a Pollença per participar a la primera diada de bàsquet.

Dos equips benjamins i dos d'iniciació, van competir davant d'altres clubs de la zona nord de Mallorca.

Molts d'ells era la primera vegada que jugaven un partit de competició i hi va haver moments de gran emoció i alegria per encistellar una cistella del que també van poder gaudir els orgullosos pares i mares.