Cadet masculí B

El Cadet B finalitza una Trofeu Mallorca immaculat (60-70)

Bon final de temporada pel Cadet Masculí B, que s'ha imposat per 10 punts a un molt batallador equip del Sagrat Cor de Palma.

Els quatre períodes del partit han seguit gairebé la mateixa tònica, un atac bastant fluit contra una defensa zonal tot i que no ens han deixat agafar cap renta imporatant durant el partit, arribant a una renta màxima de 15 punts, que s'han esbait després d'un relaxat darrer periode on hi ha hagut un llarg intercanvi de cistelles, que ha acabat caiguent del nostres costat.

Victòria dedicada a la mares del Cadet Masculí B (53-70)

El Cadet Masculí B va jugar aquest diumenge passat, coincidint amb el dia de la Mare, un partit aplaçat corresponent a la primera jornada del Trofeu Mallorca, el qual es va disputar a Sóller, i que es va resoldre amb victòria per als nostres, dedicant des d'aquí aquesta victòria a totes les mares dels nostres jugadors, ja que sense elles, això no sería posible.

El partit va ser molt més igualat del que sembla el marcador final, ja que l'equip de Sóller va estar molt actiu, amb una defensa i un atac ben organitzada i agresius en tot moment, sense donar cap pilota per perduda i lluitant fins al darrer moment. Tot i es així que fins a la mitja part, van anar davant al marcador, no donant opció als nostres a fer el joc que ens agrada, i obligant-nos a tenir molt de temps la pilota aturada en les nostres mans, cosa que a nosaltres no ens agrada massa.

El cadet Masculí, guanya el darrer derbi de la temporada (50-62)

Bon partit dels Cadet B que han guanyat el derbi contra Pollença, equip al que ja es la tercera vegada que ens enfrontam en el que va de temporada, tot i que aquest no hagi estat tan vistós com el darrer que es va disputar a Alcúdia.

Un primer parcial molt igualat, cosa que ja ens veien venir, en el que el Pollença ha agafat l'iniciativa al marcador, marcant un bon ritme, amb un bon joc, i una bona defensa, que poc a poc nosaltres hem anat acoplant al nostre ritme, però que així i tot, no hem aconseguit guanyar el parcial. 12-11.

Segona acta rosa pel Cadet Masculí B (55-51).

phoca_thumb_m_foto02Primer partit després de les vacances de Pasqua, primer partit del trofeu Mallorca, i primera victòria, la segona en el que va de temporada, tot i que el partit ha estat igualat en tot moment i hagués pogut caure de qualsevol de les dues bandes.

El primer quart començava fred, amb els nostres no massa ficat dins el partit, tot i que Carlos Benito recuperava les bones sensacions essent un autèntic mal de cap dins la pintura, dominant el rebot i aconseguint punts dins la pintura, tot i que el nivell del nostre equip, no era l'ofert en els darrers envits de la lliga regular. Parcial 13-10.

Un tir lliure al darrer segon dona la primera victòria al Cadet Masculí B (62-61)

A la fí arriba la primera victòria tan desitjada i tan merescuda per al Cadet Masculí B, que s'ha imposat per un sol punt, al darrer segon del partit a l'equip del poble veinat, el Pollença, que en tot moment han donat la cara i han lluitat fins al final.

El primer quart, amb el mateix 5 inicial que vam sortir per jugar contra el Bàsquet Mallorca, ha estat un autèntic luxe de partit, on ambdós equips han desplegat un molt bon joc de conjunt, fent gaudir de valent al nombrós públic asistent. Màxima igualtat al final de quart, parcial de 18-18.