Un tir lliure al darrer segon dona la primera victòria al Cadet Masculí B (62-61)

A la fí arriba la primera victòria tan desitjada i tan merescuda per al Cadet Masculí B, que s'ha imposat per un sol punt, al darrer segon del partit a l'equip del poble veinat, el Pollença, que en tot moment han donat la cara i han lluitat fins al final.

El primer quart, amb el mateix 5 inicial que vam sortir per jugar contra el Bàsquet Mallorca, ha estat un autèntic luxe de partit, on ambdós equips han desplegat un molt bon joc de conjunt, fent gaudir de valent al nombrós públic asistent. Màxima igualtat al final de quart, parcial de 18-18.

Al segon quart, tot i mantenir el nivell en atac, ens hem relaxat una mica en defensa, el que ha permés que els pollencins, ens penetrassen cada vegada i gaudisen de segones opcions al rebot, a més d'obrir molt bé el joc a la línia de 6,25 i estar molt encertats en els triples. Parcial desfavorable de 17-20.

Rera la xerradeta al vestuari, les coses han canviat, cap a malament però. L'equip rival, cada vegada més còmode al partit ha mantengut el seu nivell ofensiu, i també el defensiu, cosa no ens ha passat a nosaltres, a causa del bon fer dels visitants que ens han aturat els peus ben de valent. Parcial 8-18.

Tot pareixia llest i vist per a sentència, però no s'ha acabat mai un partit al minut 30. Hem sortit com a motos per a intentar l'heròica de guanyar el nostre primer partit, i aqui, els veterans de l'equip han donat la cara. De la mà de Miguel Angel, que ha sortit molt concentrat amb constants penetracions, però sobretot amb una molt bona defensa, destacant a Carlos Benito, i a Juan Carles Garcia, que han intimidat dins la zona, i han dominat el rebot. Fins el minut 6, l'equip rival no ha aconseguit anotar cap cistella, el que posava el marcador més ajustat de cara al desenllaç del partit. I aquí, una altre vegada, Benito i Badillo, han estat els que han posat el turbo, molt ben dirigits com sempre per Mariano Socias, i amb Fèlix que era un mal de cap per als defensors rivals amb costants talls, obrint la seva defensa.

A falta de poc temps, Mariano, amb una molt bona penetració que ha acabat amb un tir de mitja distància ha posat l'empat al marcador 61-61. Els pollencins, han tengut l'opció de posar-se davant al marcador, però una altra bona defensa, i el nostre domini del rebot, ens han donat l'opció de fer el darrer atac a nosaltres, i a falta d'uns segons, Badillo, ha encarat cistella, i amb una bona penetració ha tret la falta personal. Dos tirs lliures, i la victòria a l'aire. Ha fallat el primer, però no ha donat opció al segon, que ha entrat de manera neta. A falta d'un segon, els visitants han intentat un tir des de l'altre part del camp, que no ha entrat, i al final la victòria ha estat per als nostres culminant una gran remontada. Parcial 19-5

Destacar el molt bon ambient al pavelló, pero sobretot destacar la qualitat del partit, on ambdós equips ens han oferit un bon espectacle, que fins al final no s'ha decidit. Destacar també l'ajuda dels infantils, que també són part molt important d'aquesta victòria, que tant Tomeu Mariano, i Juaquin, amb els seus triples i saber estar damunt la pista, com Venanci, que s'ha deixat la pell fent dificil la tasca als rivals i Mariano i Juan Carles, que han demostrat ser uns autèntics veterans.

I destacar també a tots els Cadets, que entreno rera entreno, estàn demostrant que amb ganes se pot arribar a fer molt bona feina, que tard o d'hora es reflecteix al marcador.

ÀNIMS I ENHORABONA.

ANOTADORS: Juaquin (3), Mariano (4), Carles Villar (8), Carlos Benito (14), Miguel Angel (24), Tomeu Mariano (5), Fèlix (2), Sergio (2),