El cadet Masculí, guanya el darrer derbi de la temporada (50-62)

Bon partit dels Cadet B que han guanyat el derbi contra Pollença, equip al que ja es la tercera vegada que ens enfrontam en el que va de temporada, tot i que aquest no hagi estat tan vistós com el darrer que es va disputar a Alcúdia.

Un primer parcial molt igualat, cosa que ja ens veien venir, en el que el Pollença ha agafat l'iniciativa al marcador, marcant un bon ritme, amb un bon joc, i una bona defensa, que poc a poc nosaltres hem anat acoplant al nostre ritme, però que així i tot, no hem aconseguit guanyar el parcial. 12-11.

Com al partit anterior, els Pollencins tornaven a marcar una petita distància abans del descans, a un quart on els atacs s'han anat sentitn més còmodes, i on la defensa dels veinats, ha estat molt encertada, provocant-nos varis errors, que els deixaven correr el contraatac, o fer cistelles fàcils des de la pintura. 19-15.

El tercer quart però, no ha estat igual que al darrer partit a Alcúdia, i els nostres, després de la xerrda al vestuari han aguantat els constants intents d'anotar de l'equip rival, i hem aconseguit superar la seva defensa, retallant, encara que poc, la distància que ens agfaven minuts abans, preparats per afrontar, un darrer quart on haviem d'imposar el nostre joc si voliem alçar-mos amb la victòria.

El darrer periode, ha estat de clar domini blanc-i-blau. La nostra defensa ha pujat linies, hem començat a rutllar, essent agresius en tot moment, aconseguint que els rivals no es sentisen còmodes, i han començat a provocar errors, cosa que els nostres han aprofitat per agafar ritme, robar pilotes, córrer contraatacs, i anotar, agafant una molt bona renta de cara als instants finals. 10-25

Destacar, que els 12 punts finals de diferència, són un simple maquillatge del tanteig final, i no reflexa la igualtat que hi ha hagut en tot moment al partit, ja que hagués pogut caure de qualsevol de les dues bandes, i agrair als dos equips que ens facin disfrutar d'aquest esport cada vegada que s'enfronten. També agrair a cada un dels nostres jugadors que han saltat a la pista, les ganes que hi han posat, ja que tots han anotat alguna cistella, i tots han defensat com a peixellides en cada moment. I sobretot, i cosa molt important, es l'ajuda des de la grada de les mamas, i de les infantils-cadets que han vengut a veure'ns, i que han animat tot el partit. Gracies.

ANOTADORS: Juanquin (3), Jaume Oliver (18), Carlos Benito (11), Carles Villar (10), Fèlix (8), Sergio Priego (6), Juan Carlos (5), Alex (1).