Infantil femení C

Final de lliga amb una gran victòria a Sóller (36-49)

Darrer partit i darrer desplaçament de la temporada a casa d'un Joventut Mariana que ens havia posat les coses molt complicades els dos partits de lliga de la temporada present. El partit començà de la millor manera,defensa agressiva que ens permetia córrer amb comoditat i forçar les pèrdues de pilotes del rival i control del rebot ofensiu, encara que es varen perdonar algunes cistelles clares davall el taulell.

Senzilla victòria contra Consell en el Trofeu Mallorca (74-34)

phoca_thumb_m_foto004Segona victòria de les infantils en aquest trofeu de final de temporada. Un partit molt fàcil per a les nostres jugadores que van fer un gran partit i van destrossar la trobada en el segon període amb un parcial de 23-6, a partir d'aquest moment les rivals es van rendir i va ser el partit més fàcil de tota la temporada. Un partit sense història, erem superiors física i tècnicament. Les infantils van realitzar un joc molt ràpid, amb una defensa pressionant tota la pista, que va deixar sense idees a l'equip rival i ens facilitava un gran nombre de cistelles fàcils.

Bon partit de les infantils que guanyen a Zona 5 (30-37)

Bon partit el jugat el dissabte a Manacor, Les nostres infantils minvades per moltíssimes baixes van oferir un partidàs ple d'orgull i sacrifici. Tan sols vuit jugadores van ser les que van poder viatjar fins a Manacor però van ser suficients per derrotar per 7 punts a un fluix Zona5.

Tot el partit va ser molt igualat, acabant tots els períodes en empat i deixant molt obert el partit, la trobada va acabar caient al nostre favor gràcies als rebots que lluitàrem en tot moment i no vam donar ni una pilota per perdut.

Una victòria més per les infantils de primer any (37-21)

phoca_thumb_m_foto009El derbi jugat el dissabte va ser emocionant fins al tercer període que les nostres jugadores van despertar i van col.locar el marcador al seu lloc i van deixar clara la seva superioritat en el camp.

El partit va començar molt malament per a nosaltres amb un parcial de 0-6, el rival defensava a la seva pista o millor dit dins la línia de 6'25,  cosa que les nostres jugadores no estan acostumades i els va costar adaptar-se. No es va trigar a respondre aquest parcial i se'ls va tornar el 6-0 però dos badades en l'últim minut van propiciar dues cistelles fàcils. Marcador 6/10 a favor de rival.