Una victòria més per les infantils de primer any (37-21)

phoca_thumb_m_foto009El derbi jugat el dissabte va ser emocionant fins al tercer període que les nostres jugadores van despertar i van col.locar el marcador al seu lloc i van deixar clara la seva superioritat en el camp.

El partit va començar molt malament per a nosaltres amb un parcial de 0-6, el rival defensava a la seva pista o millor dit dins la línia de 6'25,  cosa que les nostres jugadores no estan acostumades i els va costar adaptar-se. No es va trigar a respondre aquest parcial i se'ls va tornar el 6-0 però dos badades en l'últim minut van propiciar dues cistelles fàcils. Marcador 6/10 a favor de rival.

El segon període va ser més fàcil, el joc es va fer més col·lectiu i es buscava la passada més senzilla a la jugadora més a prop i així aconseguim que elles sortissin de la línia de 6.25 i podríem tallar cap a cistella amb més facilitat. El marcador va acabar amb 17-16 al nostre favor.

El tercer i últim període la nostra defensa va ser l'esperada i vam aconseguir que en 20 minuts només fiquessin 5 punts mentre nosaltres fèiem 20, aquí va quedar reflectida la diferència i que sense defensar no es guanya cap partit.

Cal destacar a Julieta i Claudia Laplace que van fer un gran partit.