Final de lliga amb una gran victòria a Sóller (36-49)

Darrer partit i darrer desplaçament de la temporada a casa d'un Joventut Mariana que ens havia posat les coses molt complicades els dos partits de lliga de la temporada present. El partit començà de la millor manera,defensa agressiva que ens permetia córrer amb comoditat i forçar les pèrdues de pilotes del rival i control del rebot ofensiu, encara que es varen perdonar algunes cistelles clares davall el taulell.

En el segon quart s'invertiren els paper i fou l'equip rival que ens posa les coses difícils en atac augmentat el seu nivell en defensa i aprofitat la tranquilitat aconseguida després del gran primer període,2 punts en separaven en el descans (21-23).

El tercer quart fou el mes igualat i l'intercanvi de cistelles fou la tònica del període, molts de tirs lliures per ambdos equips augmenta l'avantatge de l'equip visitant per 2 punts.

En el darrer període s'aprofita el nerviosisme del rival per provocar nombroses pèrdues de pilotes com en el primer quart i finalitzar el contraatacs sense cap dificultat i aixi provocar el màxim avantatge del partit.

Destacar que totes les jugadores varen anotar almenys 4 punts, aportant elles el millor de cada una. A mes, donar l'enhorabona a totes les jugadores per el gran torneig realitzat del qual s'ha finalitzat amb un balanç excel·lent (3-1) i reflectint la millora i la progressió en el joc tant col·lectiu com individual.