Primera autonòmica masculí

Final de temporada amb derrota pels sèniors (68-51)

El Dakota Alcúdia no ha pogut aconseguir la victòria en el darrer partit de la temporada a la pista del Manacor. Vàrem começar el partit molt freds, poc concentrats i sense intensitat en defensa fet que va aprofitar el Manacor per aconseguir un parcial de 14 a 2. A poc a apoc vàrem anar entrant al partit arribant al final del quart amb set punts de desavantatge. En el segon quart vàrem ser capaços de remontar la desaventatge i de posar-nos per davant, amb una bona actitud defensiva i atacant amb criteri la zona que ens feia el Manacor.

Victòria en el darrer partit a casa davant del Molinar (62-44)

El Dakota Alcúdia ha aconseguit la darrera victòria a casa d’aquesta temporada, en un partit que va dominar des del primer moment. El partit va començar amb un triple del Molinar i aquesta va ser l’única avantatge que l’equip contrari va tenir en tot el partit. El primer quart el vàrem dominar i vàrem imposar un ritme de joc ràpid, que ens va permetre acabar el quart amb cinc punts d’avantatge.

Derrota del Primera Autonòmica masculina a Sa Pobla (81-73)

phoca_thumb_m_foto003El Dakota Alcúdia no ha pogut aconseguir la victòria a la pista del Sa Pobla. El primer quart va ser molt igualat, començant un poc més concentrat el Sa Pobla, tot i això les diferències no varen ser molt grosses en cap moment, destacant en aquests moments els atacs per sobre de les defenses.

El segon quart les defenses es varen imposar al joc d’atac, i no ens vàrem sentir còmodes en cap moment. Dins de les constants errades va ser el Sa Pobla el que va saber treure profit, arribant al descans amb un avantatge d’onze punts.

Els sèniors perden a la pista del líder (67-57)

El Dakota Alcúdia no ha pogut aconseguir la victòria a la pista del Burger King Capdepera, líder del torneig. El primer quart vàrem sortir millor que l’equip rival amb un parcial de 7 a 1, gràcies al joc ràpid desplegat i al tir exterior. El Capdepera va reaccionar aconseguint igualar i passar per davant en el marcador, gràcies sobre tot al joc interior. Aquest primer quart va acabar amb igualtat.

Tercera victòria consecutiva del Primera Autonòmica Masculina (54-47)

phoca_thumb_m_foto002Aquest diumenge el Dakota Alcúdia ha aconseguit la tercera victòria en el trofeu, començant així de manera satisfactòria la segona volta de la competició.

El partit el primer quart va ser molt igualat, el Dakota va sortir un poc fred, però a partir del minut cinc vàrem reaccionar i posar-nos per davant en el marcador. Finalment el primer quart va acabar amb un desaventatge d'un punt.

El segon quart , novament el Bàsquet Mallorca va sortir més centrat aconseguint una avantatge màxima de set punts, després de dos triples seguits. En aquest quart vàrem se capaços de forçar moltes faltes de tir, però no estéim encertats des de la línia de tirs lliures i acabàrem sis punts per davall.