Derrota del Primera Autonòmica masculina a Sa Pobla (81-73)

phoca_thumb_m_foto003El Dakota Alcúdia no ha pogut aconseguir la victòria a la pista del Sa Pobla. El primer quart va ser molt igualat, començant un poc més concentrat el Sa Pobla, tot i això les diferències no varen ser molt grosses en cap moment, destacant en aquests moments els atacs per sobre de les defenses.

El segon quart les defenses es varen imposar al joc d’atac, i no ens vàrem sentir còmodes en cap moment. Dins de les constants errades va ser el Sa Pobla el que va saber treure profit, arribant al descans amb un avantatge d’onze punts.

El tercer quart vàrem reaccionar, gràcies a l’agressivitat defensiva i a un millor control del rebot defensiu que ens va permetre desplegar un joc de contratac i transicions ràpides, acabant el quart amb quatre punts abaix. Al principi del darrer quart ens vàrem arribar a posar per davant en el marcador, però el Sa Pobla va reaccionar i nosaltres ens vàrem precipitar en atac. Això va fer que tot i l’esforç que vàrem fer no poguéssim guanyar el partit.

Els parcials varen ser el primer quart: 22-16; el segon quart: 13-8 el tercer quart: 15-22; quart quart: 31-27

Punts: Salcedo: 11; Busquets: 4; Socias: 26; Gomila: 2; Pomar: 9; Parcero: 2; Fanals: 10; Ramis: 3; Colom: 6