Final de temporada amb derrota pels sèniors (68-51)

El Dakota Alcúdia no ha pogut aconseguir la victòria en el darrer partit de la temporada a la pista del Manacor. Vàrem começar el partit molt freds, poc concentrats i sense intensitat en defensa fet que va aprofitar el Manacor per aconseguir un parcial de 14 a 2. A poc a apoc vàrem anar entrant al partit arribant al final del quart amb set punts de desavantatge. En el segon quart vàrem ser capaços de remontar la desaventatge i de posar-nos per davant, amb una bona actitud defensiva i atacant amb criteri la zona que ens feia el Manacor.

En el tercer quart l'actitud del final del primer quart i del segon va desaparèixer, així com la intensitat i la concentració, anotant només tres punts per quinze de l'equip rival.

En el darrer quart tot i intentar tímidament tornar entrar al partit en els primers minuts, no ho vàrem poder aconseguir després de fallar vuit tirs lluires seguits. La manca d'actitud els darrers minuts va permetre al Manacor aconseguir l'avantatge més ample del partit, deixant el marcador amb desset punts d'avantatge per l'equip local.

És una pena acabar d'aquesta manera una temporada que ha estat bastant bona, tenint en compte que el nostre objectiu era mantenir la categoria i que a més no hem jugat la lligueta de descens.

Els parcials varen ser el primer quart: 25-18; el segon quart: 11-22 el tercer quart: 18-3; quart quart: 14-8

Punts: Salcedo: 7; Busquets: 0; Socias: 5; Gomila: 4; Pomar: 4; Parcero: 8; R.Ramis: 2 Fanals: 5; Juan: 9; J. Ramis: 7