Segona autonòmica masculí

Els provincials fan el que poden contra Felanitx (54-71)

Amb només 4 jugadors preparats per jugar, es van acumular lesions, extres de treball i compromisos socials (el sopar de la Penya del Barça per Toni de Lluc i el nostre coordinador Bernat) i la recuperació a última hora de Toni Sureda.

Està clar que cap jugador de la plantilla està per jugar 40 minuts, i tenint en compte que el Felanitx ens havia guanyat els dos partits de la lliga per més de 25 punts, feia preveure una nit complicada per als nostres.

El "Deportes Serra" comença amb derrota a casa (38-52)

La fase del trofeu Serra començava a casa per al nostre equip de segona autonòmica davant l'equip de Sóller a les 21:30 en el nostre pavelló amb un fred que feia difícil entrar en calor.

Després de dues setmanes sense competició els nostre no van sortir tot l'entonats que deurien i tot i aguantar al marcador el primer quart, el poc encert en els tres quarts restants així com la mala defensa delos nostres va fer que el partit no tingués massa història. El nostre joc interior ha estat pràcticament nul i el nostre perímetre tampoc trobava cèrcol.

El provincial acaba la lliga amb victòria (67-47)

phoca_thumb_m_servera1400Era l'últim partit de la lliga regular davant un equip que darrerament ens tenia agafada la mida i novament l'afrontàvem amb baixes: Sureda, Bernat i Lluc. Però aquesta vegada els nostres van estar a molt bon nivell, realitzant un gran joc de conjunt, molt bona defensa i encertadíssims en atac. Ja des d'un principi vam començar dominant, acabant el primer quart amb un 11 a 8.

El segon quart va ser molt igualat però sempre dominant el partit, 16 a 15, al descans 27-23. A la represa els nostres van sortir com un cicló, escombrant de la pista a l'equip visitant del Son Servera, 25 a 13 de parcial, i es pogué afrontar el darrer període amb tranquil.litat.

Clara derrota a la pista del líder Felanitx (73-42)

Hi ha partits que a vegades sembla que ja es perden en l'aparcament, i aquest va semblar ser un d'ells. Novament amb algunes baixes importants l'equip es desplaçava a la difícil pista lateral del Felanitx.

El primer quart amb un molt mal encert en el joc exterior i la dura tasca de poder anotar per part dels nostres jugadors interiors, va fer que l'equip local i es veiés amb ales en el partit.
El segon quart més del mateix, sense trobar ritme en atac, i amb la defensa sense fer segones ajudes ni frenar els continus intents de contraatac de l'equip de Felanitx. Va fer que el resultat a la mitja part fos ja d'un clar 35-15.

Segona victòria consecutiva del provincial (62-43)

Bon partit dels nostres veterans en un partit jugat en família. La sortida va ser molt forta dels visitants que van començar dominant, els nostres no trobaven el ritme del joc davant de la zona plantejada pels de Porto Cristo, aconseguint anar-se'n amb avantatge en el primer quart per 12 a 17. L'entrada de Toni Lluc en el segon quart juntament amb la gran efectivitat en el tir de Josep Tomàs, va revolucionar als nostres que amb un gran joc aconseguien un parcial de 16 a 2 que donava molta confiança.