Segona victòria consecutiva del provincial (62-43)

Bon partit dels nostres veterans en un partit jugat en família. La sortida va ser molt forta dels visitants que van començar dominant, els nostres no trobaven el ritme del joc davant de la zona plantejada pels de Porto Cristo, aconseguint anar-se'n amb avantatge en el primer quart per 12 a 17. L'entrada de Toni Lluc en el segon quart juntament amb la gran efectivitat en el tir de Josep Tomàs, va revolucionar als nostres que amb un gran joc aconseguien un parcial de 16 a 2 que donava molta confiança.

Després del descans el partit es va tornar a igualar en el joc, tornant a encallar-se en atac i donant moltes facilitats en defensa. (Parcial de 17 a 17).

En l'últim quart ens vam tornar a entonar no donant lloc a la sorpresa, aconseguint sentenciar el partit amb un últim parcial favorable de 15 a 7. (Resultat final 62-43).

S'està demostrant com gairebé sempre, que els nostres fan molt bones segones voltes i que d'haver pogut comptar amb tota la plantilla, no hi ha cap dubte que podríem haver aconseguit classificar-nos per lluitar amb els millors.

Cal destacar el gran partit de Josep Tomàs amb 4 triples i de Toni Lluc intractable en la pintura, aconseguint diverses cistelles de gran qualitat.

Com a negatiu i mai vist, la pobra presència de públic al pavelló 2 d'Alcúdia, 3 persones. Pel que sembla el nostre joc no enganxa a l'aficionat, caldrà millorar.

ANOTACIONS: Pere 9, Rafa 10, Tomàs 4, Josep Tomás 14, Soto 6, Lluc 12, Jaume 3, Willy 2.