El provincial acaba la lliga amb victòria (67-47)

phoca_thumb_m_servera1400Era l'últim partit de la lliga regular davant un equip que darrerament ens tenia agafada la mida i novament l'afrontàvem amb baixes: Sureda, Bernat i Lluc. Però aquesta vegada els nostres van estar a molt bon nivell, realitzant un gran joc de conjunt, molt bona defensa i encertadíssims en atac. Ja des d'un principi vam començar dominant, acabant el primer quart amb un 11 a 8.

El segon quart va ser molt igualat però sempre dominant el partit, 16 a 15, al descans 27-23. A la represa els nostres van sortir com un cicló, escombrant de la pista a l'equip visitant del Son Servera, 25 a 13 de parcial, i es pogué afrontar el darrer període amb tranquil.litat.

Els últims 10 minuts van seguir sent dominats pels nostres sense que en cap moment perillàs la victòria. Parcial de 14 a 11. Final del partit 67-47.

D'aquí a dues setmanes, en no haver-nos classificat per el play-of d'ascens, participarem en el torneig federació pel que podrem seguir gaudint del nostre esport i esperant poder recuperar els lesionats.

ANOTACIONS: Pere 9, Rafa 6, Josep 12 (2 triples), Tomàs 9, Cristian 10 (2 triples), Wily 2, Marentes 8, Jaume 11 (1 triple)