Infantil masculí

CAMPIONS DE LLIGA !!!!! (43-60)

phoca_thumb_m_foto057L'equip va guanyar el darrer partit de la temporada i es va proclamar campió de lliga. El partit va ser molt dur sobretot a la segona part on l'equip local es va anar ficant dins al partit amb una defensa molt dura i un arbitratge molt permissiu.

El partit va començar molt bé pel nostre equip i ja al primer quart el nostre equip guanyava per 6 a 10. En el segon quart el nostre equip va ampliar les diferencies per arribar al descans amb el marcador de 12 a 33 que deixava el partit molt bé pel nostre equip. A la segona part el partit va estar molt igualat i al final del tercer quart el resultat era de 24 a 50.

Els infantils a una jornada de quedar campions de grup (73-56)

phoca_thumb_m_foto006Penúltim partit de lliga pel nostre equip i nova victòria, ara només estem a un partit d'aconseguir quedar primers en aquesta lliga.

El partit va començar molt bé pel nostre equip, amb una bona defensa i en atac amb encert i això va fer que el resultat del primer quart fos de 16 a 7. En el segon quart el nostre equip va patir i l'equip de Porto Cristo va arribar a empatar el marcador, però uns últims tres bons minuts de segon quart va fer que el resultat al descans fós de 32 a 23.

El tercer quart va tenir dues cares, una primera on el Porto Cristo es va arribar a posar per davant al marcador 41 - 42, i una altre on els nostres jugadors varen reaccionar i agafant de nou un avantatge de 7 punts 49 a 42.

Victòria davant un rival molt dur (72-50)

phoca_thumb_m_foto004Bon partit del nostre equip davant d'un equip molt dur. Els nostres jugadors varen sortir al partit molt mentalitzats del que s'estan jugant i ja des del primer minut varen manar en el marcador, el resultat del primer quart va ser de 23 a 8. En el segon quart el Santa Maria va incrementar el seu nivell defensiu i això va fer que aquest quart fós més igualat i es va arribar al descans amb el resultat de 43 a 24.

A la segona part el nostre equip va saber mantenir en tot moment les distàncies, inclos en alguns moments del partit les diferències varen ser superiors a 30 punts. El resultat al final del tercer quart era de 58 a 34. El darrer quart va servir per que tots els jugadors poguessin jugar. El resultat final va ser de 72 a 50.

Els infantils tornen a tancar el marcador (24-74)

phoca_thumb_m_foto010Partit de ressaca després del campus. Els nostres jugadors tot i guanyar varen notar el cansament del campus, així com la falta d'entrenament per part dels que no varen anar al campus. El partit va començar amb el nostre equip fallant molts llançaments fàcils, però tot i això el resultat del primer quart va ser favorable per 4 a 19. Al segon quart les coses varen continuar igual i el nostre equip va anar al descans ja amb el partit sentenciat, 11 a 41. A la segona part es va seguir amb la mateixa línia.

El resultat final del partit va ser de 24 a 74, ja que el nostre equip va aconseguir tancar el marcador a falta de 5 minuts pel final del partit.

Gran partit dels infantils a Manacor (50-76)

phoca_thumb_m_foto007Partidàs del nostre equip davant d'un equip molt dur. El partit ha començat amb l'equip manacorí molt intens i amb molta permissivitat arbitral, i això ha fet que el marcador al final del primer quart fós advers 13 a 9. Al segon quart el nostre equip ha reaccionat i a donat la volta al marcador amb un parcial de 11 a 18, que deixava el resultat de 24 a 27 al descans.

Però ha estat a la segona part quan els nostre jugadors han tret tot el seu caràcter i amb dos parcials espectaculars han solventat el partit (12 a 23 al tercer quart i 14 a 26 al darrer quart), hi han establert el marcador final de 50 a 76.