DAKOTA ALCÚDIA 61 - Son Servera 57

A la fí arriba la primera victòria del Cadet Masculí A a aquesta segona fase, i es que ja era hora de que l'equip demostràs del que es capaç de fer durant tot el partit, no només al darrer quart.

El començament ha estat igual de dolent que a la resta dels partits, permissius en defensa, i una mica més espesos del normal en atac. Parcial de 9-15.

Ja al segon quart, hem començat a fer funcionar la nostra màquina, fent esgotar gairebé la posesió de tir als rivals, fent-los forçar el seu joc d'atac, però un dels jugadors rivals, amb un excel.lent tir amb suspensió no ens deixava acabar de rematar, tot i que per primera vegada, no s'ha notat la intensitat quan hem fet algun canvi. Per contra, el nostre atac era molt efectiu, i poc a poc hem anat sumant, recuperant pilotes, etc, per posar-nos per davant a la mitja part, amb un parcial de 20-11.

Al tercer quart, hem mantingut el nivell d'atac, però hem tornat a descuidar la nostra defensa, i el mateix jugador que ens feia mal en el tir en suspensió era capaç de travessar la pista fent canvis de mà i anotar amb una entrada a cistella, tot i que el nostre atac, seguí molt fluid, i no ens costava gaire anotar. Parcial de 14-16.

Màxima igualtat al marcador a falta dels 10 minuts darrers, on el nostre equip sol fer un bon quart, i que ha guanyat en tots els partits de la fase. Molta intensitat, molt bé l'atac, però magra la concentració en els moments claus per part d'alguns jugadors. Ens hem arribat a posar a 9 punts de diferència, jugant molt agressius en defensa i molt ràpids en atac, asfixiant als rivals en les dues bandes. Però hi ha hagut un moment en que algún jugador de l'equip, s'ha relaxat, el que ha aprofitat l'equip rival per a acostar-se fins a 4 punts, però per sort nostra, hem sabut jugar amb cap, i hem mantigut la diferència fins al final, acabant el quart amb un parcial de 19-15, acabant amb una victòria clau per a l'estat anímic de l'equip.

Destacar l'ajuda dels dos jugadors de l'altre equip d'aquesta categoria, César Agudelo i César Orrego, que sempre estàn disposts a venir a donar una mà al nostre equip (igual que Llorenç Cerdà, el seu entrenador), i de l'infantil Tomeu Mariano, que ja es com un més de l'equip.

ANOTADORS: Jaume Oliver (20, 4/6tl), Tomeu Mariano Caldés (5, 1/2tl), Carlos Benito (5, 3/6tl), César Orrego (2), Carles Villar (16), Juan Carlos Garcia (4, 1/2tl), Mariano Socias (5, 1/4tl), Fèlix Muñoz (4).