C.E. Sant Salvador 45 - DAKOTA ALCÚDIA 57

Segona victòria consecutiva a casa d'un equip molt competent que a casa ens va passar per damunt i dins casa seva ens va posar les coses molt dificils fins al darrer moment, tot i que el marcador pugui reflexar una altre cosa.

Al primer quart, l'equip funcionava molt bé, amb poques errades en defensa i amb una fluidesa ja més que coneguda en el nostre atac. Poc a poc anàvem agafant avantatges al marcador, però l'equip rival, molt ficat també dins el partit no ens deixava en cap moment, i anavem a tongades, tant es així que al final acabàrem el parcial 13-12 per davall.

Al segon quart, no podia haver més igualtat al marcador, els dos equips defensant moltíssim, arriscant fins al límit de les faltes, el que feu que el ritme anotador no fos tan elevat, però no obstant, el nivell d'atac dels dos equips seguia essent molt elevat, movent molt i molt bé la pilota fins trobar la millor opció, acabant el parcial amb un empat a 10.

Al tercer quart, l'equip està acostumat a fluixejar, i encaixar parcials bastant amplis. Però aquesta vegada no fou així, sobretot gràcies a l'aportació de dos jugadors, dels quals ja parlàrem després. En aquest quart l'equip lluitava més que mai les defenses, fora donar cap pilota per perduda, pressionant tota la pista, anticipant-se a les accions dels rivals i tenint opció de córrer el contraatac, i sinó, fent un joc estàtic d'un nivell molt bo, el que ens dugué a fer un parcial de 9-15 en aquest quart.

I al darrer quart, l'equip rival es va saber sobreposar a l'ensurt del tercer quart, més incisiu en el seu atac, el que ens feia encara defensar millor, i tot i que encaixàrem més punts en aquest quart, la forta defensa que duguérem a terme, feu que encara milloràssim el nostre joc ofensiu, anotant fins a acabar amb un parcial de 13-20.

Destacar la passa envant que van fer Carles Villar, jugant molt bé, amb molt de cap ofensivament (cosa que no és molt habitual) i anticipant i baixant el cul en defensa. Però el punt d'inflexió d'aquesta jornada la va marcar Juan Carlos, que fe una passa envant tant en defensa, intimidant, defensant molt fort, i capturant rebots defensius, i en atac, asumint responsabilitats,  jugant amb seny i essent un punt de referència a l'hora de moure la pilota, anotant i ajudant al rebot ofensiu. Però s'ha de destacar també la inestimable aportació dels altres jugadors tant en atac com en defensa, sobretot en defensa, que fins ara era la nostra tara. Esper que seguiguem aquest ritme, tant d'entrenament com de joc i no donem res per perdut fins al final de temporada. Ànims a tots.

ANOTADORS: Fèlix (4), Carles (19), Juan Carlos (10), Jaume (14), Tomeu Mariano (7), Mariano (3)