CTEIB 62 - DAKOTA ALCÚDIA 44

Últim partit de la temporada contra un equip de divisió nacional. En aquest cas el Centre de Tecnificació de les Illes Balears. Grup molt jove però amb molt talent i gran potència física que es troba classificat en segon lloc en la lliga.

L'inici de partit del nostre equip va ser desastrós, perdent pilotes davant la pressió defensiva del rival i amb molt poc encert en el llançament. Tot al contrari que les locals, que gairebé sense fallar cap tir ni exterior ni interior marxava ràpidament al marcador (14 a 2, minut 5). Després d'un temps mort, el nostre equip va millorar tant en atac com en defensa aconseguint que el desavantatge no creixés i finalitzant els primers 10 minuts amb el resultat en contra de 21 a 11.

El segon quart va ser més igualat, però l'equip rival va seguir amb la seva forta defensa i amb gran encert en el llançament exterior mantenint una diferència de 10 a 15 punts. Les nostres van millorar en defensa, però el baix percentatge en el tir resultava en el 36 a 21 del descans.

La segona part va seguir pel mateix camí. El nostre equip lluitant i patint contra un rival superior i la diferència augmentant: 50 a 28 al minut 30.

Només en l'últim quart el nostre equip va tenir una mica més d'encert, aconseguint un parcial favorable de 12 a 16 i deixant el resultat en 62 a 44.