Cadet femení A

Tercera posició final per les cadets a la Fase final de Mallorca

fotoEl divendres a les 18,00 hores s'iniciava el nostre camí en el campionat de Mallorca. Obríem el campionat i els nervis es notaven en l'ambient, a més davant del favorit, el Sant Josep. En el partit de lliga ja fa mesos amb tot l'equip al complet, vam tenir opcions de guanyar,  en canvi en el segon amb ja moltes baixes, ens van escombrar de la pista. Divendres teníem de l'esperança de poder competir i tenir alguna opció de victòria i ho intentàrem fins al final.

L'inici de les nostres va ser bastant bo, jugant un bon bàsquet en atac i forts en defensa el que ens portava a emportar-nos el primer parcial 12 a 9.

Sabíem que havíem de fer un gran esforç en el segon quart on elles anaven a sortir molt forts per canviar el signe del partit i així ho vam fer saber a les nostres jugadores. Els dos primers atacs del Sant Josep, van ser dos triples, però la nostres no es van acovardir i amb tres cistelles consecutives tornàvem a posar-nos per davant, 18 a 15.

A partir d'aquest moment, va començar la precipitació en atac, estant molt desafortunades en el tir exterior i en defensa cometíem moltes faltes, on el Sant Josep va arribar a tirar 8 tirs lliures en 3 minuts, estant nosaltres sense anotar del minut 5 fins al minut 9. Això va fer que encajásemos un parcial de 9 a 19. Al descans 21 a 28.

La Salle 54 - DAKOTA ALCÚDIA 60

Victòria poc lluïda a la pista de La Salle, un equip que ha millorat moltíssim durant aquesta temporada.

Sortírem a la pista sense tensió, sense estar preparades per defensar i així ens va anar. Parcial de 17 a 9. No és excusa el que en aquest partit no ens jugàvem res, això és un error, i una sortida així de dolenta en el campionat de Mallorca seria una derrota segura, per tant es tracta d'agafar cada partit amb la màxima serietat possible i saber que de cada partit s'aprèn.

En el segon període vàrem començar a jugar una mica millor, però seguim sent massa fàcils de superar en el 1x1, això cal millorar-lo i molt si volem guanyar algun partit en el campionat. Parcial favorable de 14 a 19. Al descans 31-28.

DAKOTA ALCÚDIA 69 - Binissalem 68

Diuen que després de la tempesta, arriba la calma. I això és el que es pot dir després de dues setmanes molt dolentes en tots els sentits.

Crec que l'equip s'ha adonat a temps que aquest no era el camí i el diumenge van mostrar el camí correcte i en el qual hi ha que continuar. Humilitat, sacrifici, confiança i molt de cor per poder tornar a ser les mateixes jugadores que tots coneixíem.

El partit era de vital importància ja que una derrota davant el Binissalem, un dels equips implicats també per aconseguir plaça de campionat de Mallorca, ens podia complicar la nostra classificació. Els dos equips ens van brindar un bonic espectacle, ple d'intensitat, lluita i molta emoció fins al final.

Zona 5 58 - DAKOTA ALCÚDIA 48

Diumenge passat, molt prest, ens desplaçàvem fins a Manacor per jugar un importantíssim partit de bàsquet. Una victòria ens donava la plaça ja directa per al campionat de Mallorca i estar així entre els 5 millors equips de l'illa.

En aquest partit recuperàvem a la nostra jugadora Francina, després d'un mes i mig sense poder comptar amb ella per una lesió.
Teníem l'esperança que el mal partit de la setmana passada fos només un mal dia, però per desgràcia no va ser així. Ahir vam tocar fons, estant irreconeixibles. Vam estar sempre a mercè de les locals, que sense tenir gaires possibilitats de classificar-se, van sortir a la pista amb ganes de competir i de guanyar el partit des del primer segon.

El partit es va iniciar amb molta igualtat, la defensa de les locals feia que les nostres es sentissin molt incòmodes, perdent més pilotes del que és habitual. Parcial de 14 a 13.

DAKOTA ALCÚDIA 61 - Eu Moll 32

Si la setmana passada vàrem marxar molt satisfets de veure com les nostres jugadores afrontaven un partit ple de dificultats, amb una mentalitat guanyadora i de lluita fins a l'últim segon, aquesta setmana ha estat tot el contrari. No es pot a anar a jugar un partit de bàsquet amb la mentalitat que guanyaré sense baixar de l'autobús. No som ningú ni hem aconseguit res per pensar això, a més que és una falta de respecte cap al rival amb el qual ens anem a enfrontar. N'hi havia prou veure l'escalfament de les nostres jugadores i el de les visitants, per saber el que podia passar.

El problema és que quan et dones compte i vols canviar aquesta mentalitat, ja és massa tard. El nostre inici de partit va ser desastrós, les d'Eu Moll ens superaven en tots els aspectes, principalment en el de les ganes de competir, arribant sempre un segon abans que les nostres i això ho demostra el marcador en els primers 10 minuts, 13-13.