Primera autonòmica masculí

DAKOTA ALCUDIA 53 - Hispania 52

Darrer partit de la temporada, victòria, segona posició del grup i permanència, és a dir, objectius complits. Tant de bò, hagussem pogut jugar l'altre fase, però ens agrada patir, m'agrada patir.

Després de l'expectacular remontada contra el líder al partit de dimecres, que vam perdre per 4 punts als darrers segons de partit, es presentava un partit dels mes complicats del grup, quan ja les forces minven i el cansament es present.

Un primer quart nefast dels nostres que en res es pareixien als de dimecres contra Pla, donaven imatge de ja estar de vacances i no importar el resultat del partit. L'equip llonguet, que si que era al partit, va aprofitar per enganxar un parcial de 8-17.

Molinar 72 - DAKOTA ALCÚDIA 76

S'atraca el final de temporada, i arriba la 8ena victòria de l'equip a aquesta fase, el que suposa que matemàticament ja no hi ha opcions de descendir de categoria, i així és compleix l'objectiu inicial marcat. Ara l'objectiu és quedar segons del grup, tot i que moltes coses han de canviar en molt poc temps.

Partit molt igualat contra l'equip del Molinar, que van fer un partit increïblement bo comparat amb el partit d'anada i que ens va tenir la pell venuda fins al final del partit.

Domini absolut de l'equip local fins a la mijta part,  atacant fàcil al nostre teòricament superior joc interior afegit a un bon balanç amb el joc exterior i el nostre desencert en atac. Parcials de 19-14 i 14-11. 9 punts a baix a la mitja part.

DAKOTA ALCUDIA 59 - Llucmajor 72

Partit PAUPÈRRIM dels nostres, on una vegada més, els nirvis i la precipitació ens van passar factura. I casualitats que, les dues vegades que hem jugat contra un equip fora entrenador (aquesta vegada des del minut 4 de partit) els rivals ens han passat per damunt.

Simplement dir que només vam guanyar el primer parcial per 16-14, que els altres tres els vam perdre, destacant el 8-20 del tercer quart. Comentar també, que no van tenir l'èxit d'altres partits els canvis defensius, i que una mala defensa, genera un mal atac. I destacar també que una altre vegada vam estar 10 punts per damunt (minut 7 del segon quart 30-20, final del quart 34-34). Aquets fets, degut a falta de concentració, ja no és la primera vegada que ens passa factura.

La Salle 74 - DAKOTA ALCÚDIA 79

Partit paupèrrim dels nostres seniors, que a punt van estar de perdre davant un equip que contava amb 6 júniors al seu planter, i que amb la nostra inestimable ajuda es van fer forts a casa.

Ens esperàvem un equip inexpert com el partit d'anada, i el primer quart, no molt lluny va estar del nostre pronòstic. Parcial de 10-25, amb un inconmensurable Marc en atac i una defensa mitjanament correcte.

"De 50 guanyarem" deien els rumors a la banqueta, i a partir d'aquí es va acabar tot. Els nostres es van relaxar per complet, fins al punt de tenir pèrdues rídicules de pilotes i desencert total en atac. La defensa rival no era massa dura, i això ens permetia anotar alguna cistella, però la nostra defensa era inexistent. Parcial de 16-14.

DAKOTA ALCÚDIA 66 - Campos 64

Nou partit intermitent dels nostres, que per els pels, se'n van dur una nova victòria dins el nostre pavelló, però que igualment hagués pogut caure de la banda campanera.

Bon primer quart dels nostres, incidint en el joc interior, fent mal a l'equip rival, i mitjanament ben concentrats en defensa, contra un equip molt igualat al nostre, que ens valia el primer avantatge parcial al marcador que reflectia un 18-14 molt lluitat.

Ben calcat va ser el segon quart, amb els dos equips fent valer els seus avantatges, nosaltes intentant fer un bon balanç interior-exterior per aprofitar les penetracions dels nostres exteriors, i els de Campos, jugant diversos blocs i continuacions per aprofitar les penetracions del seu excel.lent base, i dividir la per doblar o anotar ell mateix. Parcial de 14 -11.