La Salle 74 - DAKOTA ALCÚDIA 79

Partit paupèrrim dels nostres seniors, que a punt van estar de perdre davant un equip que contava amb 6 júniors al seu planter, i que amb la nostra inestimable ajuda es van fer forts a casa.

Ens esperàvem un equip inexpert com el partit d'anada, i el primer quart, no molt lluny va estar del nostre pronòstic. Parcial de 10-25, amb un inconmensurable Marc en atac i una defensa mitjanament correcte.

"De 50 guanyarem" deien els rumors a la banqueta, i a partir d'aquí es va acabar tot. Els nostres es van relaxar per complet, fins al punt de tenir pèrdues rídicules de pilotes i desencert total en atac. La defensa rival no era massa dura, i això ens permetia anotar alguna cistella, però la nostra defensa era inexistent. Parcial de 16-14.

Ni xarrades a la mitja part, ni ànims, ni res va servir als nostres. Anàrem a pitjor. Un parcial de 26-13 ho diu tot.

Al final, tot i no defensar bé, vam imposar el nostre atac i provocàrem qualque errada als contraris, que pagaren la seva inexperiència, tot i vendre ben cara la derrota. Parcial de 22-27. 

ANOTADORS: Cabeza (4), Salcedo (11), Socias (3), Gomila (4), Escanellas (4), Vilanova (17), Ramis (8), Juan (26), Sánchez (2).