DAKOTA ALCUDIA 59 - Llucmajor 72

Partit PAUPÈRRIM dels nostres, on una vegada més, els nirvis i la precipitació ens van passar factura. I casualitats que, les dues vegades que hem jugat contra un equip fora entrenador (aquesta vegada des del minut 4 de partit) els rivals ens han passat per damunt.

Simplement dir que només vam guanyar el primer parcial per 16-14, que els altres tres els vam perdre, destacant el 8-20 del tercer quart. Comentar també, que no van tenir l'èxit d'altres partits els canvis defensius, i que una mala defensa, genera un mal atac. I destacar també que una altre vegada vam estar 10 punts per damunt (minut 7 del segon quart 30-20, final del quart 34-34). Aquets fets, degut a falta de concentració, ja no és la primera vegada que ens passa factura.

Hem de pensar que encara queden 3 partits, i cap d'ells serà fàcil.

ANOTADORS. Cabeza (2), Socias (4), Gomila (8), Escanellas (2), Vilanova (19), Cerdà (10), Juan (6), Sánchez (8).