Segona autonòmica masculí

Joventut Mariana 50 - DAKOTA ALCÚDIA 53

Partit jugat el passat diumenge dematí a Sóller contra un equip que no ens ho havia posat gens fàcil a la 1ª volta dins Alcúdia. A part, veníem de jugar es divendres un partit molt intens, cosa que es va notar al llarg des partit.

Només començar s'encalentiment ja ens ensumàvem que seria un partit complicat, ja que, a tot el comentat anteriorment li havíem d'afegir que dins el pavelló estàvem congelats. I el començament del partit va ser el reflexe de la nostra manera d'encarar el partit, vàrem rebre un parcial de 12 - 0 en contra en els 5 primers minuts. Tot i això, l'equip va sabre reaccionar en la segona part del primer quart amb un parcial a favor de 0 - 14, deixant el marcador en un 12 - 14 al final dels primers 10 minuts.

DAKOTA ALCÚDIA 67 - Alaró 55

fotoEl líder invicte fins al 20/01/12 va perdre el seu primer partit gràcies a un partit molt complet dels nostres on van destacar Joan Crespi i Josep Tomàs.

Tot i que l'objectiu de cada any del nostre equip de 2a autonòmica no és altre que la diversió d'un bon grup d'amics, després a l'hora de sortir a la pista tots qui competir millor possible i, com no, guanyar. Per tant les possibilitats de jugar la fase d'ascens, més un després de la victòria contra el Santa Maria, passaven per intentar la gesta de guanyar a un Alaró que estava intractable fins avui.

La plantilla de Alaró només es va presentar com 6 efectius, la qual cosa augmentava les possibilitats dels nostres de guanyar el partit.

El primer quart arrencava molt favorable als visitants gràcies a les seves cistelles fàcils, a causa de la poca intensitat dels nostres en defensa, a això cal sumar que en atac només veien cistella Josep, Crespi i Hugo.

Treinta y tantos

En la aspereza de la vida cotidiana soñar es necesario. En ocasiones vamos al cine para que una buena película consiga trasladarnos a una época o a un lugar deseado. Eso puede ayudarnos a digerir las preocupaciones de este mundo loco en que todos vivimos. Treinta y tantos es la media de edad aproximada del equipo de baloncesto masculino 2ª autonómica del Club Basquet Nord. Muchos de sus jugadores se resisten a abandonar el deporte de la canasta, tal vez ellos nunca quieran dejar de soñar, dejar de jugar a baloncesto, dejar de ir al cine: benditos sean.

El pasado viernes 13 los treinta y tantos jugaron otro partido de liga contra el Santa María. El match empezó, como de costumbre, con un pequeño imprevisto: habían perdido la ficha federativa de un compañero, olvidado la de otro y su entrenador ( por honor ) no presentaba licencia federativa. Por fin los arbitros pusieron el balón en movimiento y el vértigo del tiempo dio comienzo; el hecho de estar vivo ahí y ahora era lo único importante, toda una dosis de sensaciones reales en directo.

DAKOTA ALCÚDIA 74 - Binissalem 67

Sabíem que el partit des divendres seria un partit molt exigent físicament, ja que el Binissalem té un planter de jugadors molt joves. La nota positiva és que la plantilla ja està quasi al complet; només falta que en Pere rebi l'alta i agafi el to físic necessari per a poder ajudar a l'equip enmig de la pista. Es divendres li va tocar la sempre desagraïda feina d'entrenador, i sa veritat que va ajudar molt a l'equip per a poder aconseguir aquesta difícil i merescuda victòria. Molt bé míster!

El partit va començar com ja sabíem que ho faria, a un ritme altíssim; el Binissalem volia que els atacs fossin ràpids, ja que així noltros no podríem aprofitar la nostra teòrica superioritat física dels homes interiors. Tot i que varen aconseguir imposar el seu ritme de joc en tot el primer quart, sort que no tenien molt d'encert en atac; Així, el resultat al minut 10 era de 11 a 16, només 5 punts abaix. Els primers 5 minuts del segon quart les coses seguien iguals per part del Binissalem, ja que seguien defensant amb una intensitat molt alta; En canvi noltros aconseguíem fer arribar pilotes interiors que es traduïen en tirs lliures que no vàrem sabre aprofitar. El nostre poc encert sumat a un major encert de cara a cistella per part seva ens va conduïr a un màxim desavantatge de 13 punts al mínut 15 (14 - 27). Aquí es va produïr un punt d'inflexió en la dinàmica anotadora, ja que un parcial de 17 - 5 a favor nostre en els darrers 5 minuts, va deixar el marcador al descans en un ajustat 31 - 32.

Alaró 73 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Partit disputat el diumenge dematí a les 12.00h. contra el màxim aspirant a la primera plaça del grup. A part de jugar contra el millor equip del nostre grup, tenir moltes baixes i jugar el segon partit d'aquest cap de setmana, cosa a la que no estam acostumats, vam sortir a la pista a intentar fer-ho lo millor possible... I el primer quart, tot i l'alt ritme de pilota de l'equip contrari, vàrem aconseguir que no anotassin prop de cistella, mentres que en atac noltros anotàvem amb dificultats, sobretot degut a la superioritat física de l'equip contrari en la defensa de l'1x1. Així, al final del primer quart el marcador era de 16 - 12.

En el segon quart vàrem seguir treballant bé tan en atac com en defensa, tot i anar fent rotacions en les que varen estar presents dos jugadors juniors que varen venir a donar un cop de mà al nostre equip, com son en Lauri i en Pere. Tot i fer una bona primera part el marcador al descans ja ens era desfavorable (33 - 25).